Menu

Tsekkaa alta Käpylän tuoreimman ravintolan herkulliset pizzat ja suussasulavat burgerit!

Tilaa meiltä annokset noudettavaksi puhelimitse 010 319 6880 tai kotiinkuljetettuna Woltista!

Paistamme pizzat aidossa napolilaisessa uunissa perinteisten reseptien mukaan ja käytämme vain tuoreita raaka-aineita. Lihat ja juustot pizzoihin tulevat Italiasta. Teemme oman taikinamme vähintään 48 tunnin kohotusajalla ja tomaattikastikkeemme kiehuu vähintään 10 tuntia.

Burgereissa käytämme vain suomalaista naudan jauhelihaa tai suomalaista kanaa. Raaka-aineet ovat aina tuoreita ja teemme itse kaikki kastikkeet, aina ketsupista lähtien.

Tarjoamme myös kattavat vaihtoehdot eri ruokavalioille, kuten kasvis- ja vegaaniruokailijoille ja gluteenittomien ruokien ystäville. Laajenname myös burgerit gluteenittomiksi, kunhan löydämme sämpylälle sopivan korvikkeen.

À la carte lista julkaistaan pian, pysy kuulolla! Rakennamme ravintolan sisätiloja ja kunhan ne valmistuvat, tarjoilemme ravintolassa ruokaa moneen makuun pitkän kaavan kautta. Tutustu meidän lounasmenuun täältä. Mikäli annoksista herää kysyttävää, kuten gluteenittoman ruoan käsittelystä tai vegaanisista vaihtoehdoista, voit lähettää meille viestiä tai soittaa ravintolaamme, yhteystiedot täältä.

Jos menu ei näy alla, voit avata sen selaimeesi tästä!